ODM Achter de Spoilervleugel van de Koolstofvezel voor Ford-Mustangh Stijl 2015 - 2017

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangdong, China (vasteland)
Merknaam: Artcarspro
Certificering: CE
Modelnummer: Voor Ford-Mustang
Min. bestelaantal: 1 paar/Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: PE Schuim & Karton
Levertijd: 7-15 dagen
Betalingscondities: T / T, Paypal, Western Union
Levering vermogen: 10000 / Paren per Maand
Contact nu

Achter de Spoilervleugel van de koolstofvezel voor Ford-Mustangh Stijl 2015 - 2017

 

Voor Ford-Mustangh Stijl 2015 - 2017

Goede Mustangprijs voor Ford-Voertuigen

 

Deze achterdievleugel van de boomstamspoiler wordt geplaatst op de staart van de auto, van het materiaal van de koolstofvezel door Artcarspro wordt gemaakt.

Mustangspoilers: verg de verschijning van uw Mustang op het volgende niveau. Benadruk het achtergedeelte van uw rit met een Lip van de Mustangvleugel voor nieuwe agressief en het vooruitgaan kijken, of een achterspoiler voor subtielere prestaties. De het Mustangspoilers worden van Artcarspro verkocht aan fabrieksprijzen, voeg zo een Spoiler van de Mustangkin aan uw Mustang zonder de bank toe te breken!

 

Gedetailleerde Informatie

Onderwerp De Vleugellip van de boomstamspoiler voor Auto
Auto Voor Ford-Mustang
Materiaal Koolstofvezel
Jaar 2015 - 2017
ODM/OEM Aanbieding
Andere Stijlen B / GT350 type

 

De iconische uitgebreide bonnet en het kortere achterdekteken 40 jaar van geschiedenis, zijn enkel als volgende klassieke ontwerpstijlen het embleem van Mustang sinds de jaren '60 geworden: c-opent aan de kant van het lichaam, het staartlicht met drie richtingen en een galopperend paardembleem in het midden van de dekking van de watertank. Hevige het mustang, haai zoals neus vervoert aan ons een gevoel dat sinds de recente jaren '60 ontwijkend is geweest. De ronde die koplampen met juwelen worden verfraaid, die in de trapezoïderuimte worden geplaatst, zijn een weerspiegeling van verbazende innovatieve het ontwerpcapaciteit van Ford. Het speciale chassis van de spierauto is een volledig nieuw die product, met een geslepen vooropschorting en een nauwkeurige drievoudige achteras met een panhardstaaf wordt uitgerust. Gecombineerd met het nauwkeurige directe leidingssysteem en de krachtige schijfrem, geloven wij dat het Mustang u absoluut een hogere spier drijfervaring zal geven.

 

 

Gedetailleerde Beelden

ODM Achter de Spoilervleugel van de Koolstofvezel voor Ford-Mustangh Stijl 2015 - 2017

ODM Achter de Spoilervleugel van de Koolstofvezel voor Ford-Mustangh Stijl 2015 - 2017

ODM Achter de Spoilervleugel van de Koolstofvezel voor Ford-Mustangh Stijl 2015 - 2017

Is Auto de Delenco. van Guangzhouartcarspro, Ltd een fabrikant & een groothandelaar van de producten van de koolstofvezel voor BMW, voor Mercedes-Benz, voor Audi, voor VW, etc. voor Nissan. Wij zijn een energiek team met jonge enthousiaste talenten en hartstochtelijke het werk houding.
* De regelmatige punten zijn overvloedig in voorraad, die voor snelle zaken kan steunen.
* Wij hebben onze eigen fabriek, en de fabriek stelt SLECHTS massaproduktie van ons in werking.
* Onze producten hebben een groot onderdeel omdat alle vormen gebaseerd op OEM delen worden gecreeerd, en alle te inspecteren producten alvorens uit te verschepen.

 

Wij zijn een professionele fabrikant en ook een handelsmaatschappij, hoofdzakelijk belast met de wijziging van automobielbuitenkanten, zoals de ontwikkeling en de aanpassing van autolichaamsuitrustingen. Onze producten behandelen een brede waaier van punten, met inbegrip van de spoilers van de koolstofvezel, bonnetten, en de dekking van de autoachteruitkijkspiegel. Wij hebben onze eigen fabriek die goedkeurt OEM orden aanpaste.

 

Contactgegevens
Juno

Telefoonnummer : +8613802941006

WhatsApp : 8615099999791