Contacteer ons
Chen

Telefoonnummer : +86 150 9999 9791

WhatsApp : 8615099999791

Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd

优质碳纤维机身套件的研制

  • Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd
  • Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd
  • Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd
  • Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd
  • Guangzhou Artcarspro Auto Parts Co., Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken Artcarspro Aantal werknemers 101~200
Jaarlijkse omzet >5,000,000 Opgericht Jaar 2010
Export pct 60% - 70%
Inleiding

Artcarspro 是一家专业研究、 开发和生产自动调谐碳纤维零件的制造商和贸易商。我们主要从事宝马、 日产、 梅赛德斯 - 奔驰、 本田、 大众、 奥迪、 凯迪拉克、 法拉利等汽车配件的研发, 仅生产出世界一流制造技术研发的高质量产品。我们的重点是碳纤维零件, 如后扰流板, 屋顶扰流板, 前唇, 扩散器, 镜子盖, 前格栅和内饰。我们的所有产品都符合国际质量标准, 深受世界各地不同市场的好评。

Zekere FRP, ABS EN Pu-de producten verkochten ook zeer goed met goede kwaliteit!

Sinds de aanvang, zijn Onze producten verkocht aan wereldwijd zoals de Verenigde Staten, Europa, Rusland, overschrijden het Midden-Oosten en de jaarlijkse totale het exportartikelsom van India.Our US$5,000,000. Wij verkopen hoogte - kwaliteitsproducten aan redelijke prijzen zonder onze klantenservice te compromitteren. Wij geloven in kwaliteitsproducten en kwaliteitsklantenservice.

Onze fabriek wordt gevestigd in Longgui (Baiyun-district), een sectie van GuangCong-Road (Nationale Weg 105), dichtbij Metro Post, en het vergt 20 minuten slechts van onze fabriek aan de internationale luchthaven van Guangzhou. Strategisch bepaalt van verstrekt het grote gemak bij vervoer en logistiek de plaats.

De producten van de de koolstofvezel van Artcarspro zijn verwant met vliegtuigen, reis, medisch, industrieel, het rennen, automobiel, sporten, ambachten enz., de OEM productie voor de belangrijkste automobiele groep en beroemd merk.

De meer dan 80 percentenarbeiders hebben in onze fabriek meer dan 5 jaar gewerkt. Het lage omzettarief maakt tot ons aanbiedingsklant stabieler kwaliteitsniveau, vooral want de hand op proces legt.

Volledige productielijn van het blad van de koolstofvezel, vorm aan geëindigd - de producten, maakt ons om kosten en betere controle de kwaliteit voor klant te bewaren.

Ons ervaren team wordt toegewijd aan het verstrekken van een totaal aanbodketen oplossing voor autodeelverdelers wereldwijd, met de concurrerende prijs, strikt systeem voor kwaliteitscontrole, en de efficiënte naverkoopdienst, hebben wij zakelijke relatie op lange termijn en regelmatige met klanten gevestigd en allebei win-win gemaakt.

Geschiedenis

2010 Begonnen in het Jaar van 2010 als Automobiele Lichaamsdelenfabriek

2011 Ontwikkelt Lichaamsdelen voor BMW in het Jaar van 2011

2014 Toevoegend breiden Twee Productielijnen zich Toe te schrijven aan Van de Markten uit

2018 Hebbend Hydraulische Persmachines met Capaciteit van 60 tot 2000 Ton, kunnen wij Maximumgrootte van 4 het Gebied van de Vierkante Meterprojectie veroorzaken. Dit laat ons toe om aan een Brede Waaier van Groottevereiste van Klant te voldoen.

Dienst

Waarom u kiest ons?

1. Wij hebben het Eerste Klassenmateriaal

2. Wij zullen het Product maken om de Klantengreep tevreden te stellen de Vlag van Voortdurende verbetering

3. De sterktesteun voor het Realiseren van het Hogere Ideaal, van Dit Ogenblik zullen wij Één Mening bedragen en zullen naar Meer Hogere Betere Kwaliteit en Meer Uitstekend Krediet streven en zullen de Perfectie in de Unceasing Verwezenlijking realiseren.

4. Wij verstrekken de Uitrustingen van het Autolichaam, Voortraliewerk, Achteruitkijkspiegel Shell, Spoiler, Wielhub en Koolstofvezelproducten en de Binnenlandse Versiering van de Koolstofvezel.

5. OEM & ODEKwaliteitsnorm, zo Goed zoals Origines.

6. De beste Prijs van Alle Producten op het Zelfde kwaliteit-Niveau.

7. De kortste Tijd voor goederen-Voorbereiding en de spoedigst Levering.

8. Onafhankelijke R&D-Afdeling en de Uitstekende Naverkoopdienst.

9. Ontvangstbewijs van Uw Onderzoek, zullen wij u voor Uw Onderzoek in 24 Uren antwoorden.

 

Verkoopwaarborg

1) De uitrusting aan het Voertuig na de Installatie controleert hen eigenlijk om een Hoogte te verzekeren - kwaliteitsproduct.

2) Onze Vacuümkoolstofvezel het Vormen Technologie en Materiaal Productie Op hoge temperatuur, zodat kunnen wij Inkrimpingsmisvorming controleren en verminderen, zullen wij ons altijd aan de Productie van Hoogte - kwaliteitsproducten houden.

 

Payment&delivery

1. Betaling: 30% vooraf, het Saldo vóór Levering

Wij keuren paypal TT goed, de Western Union

2. Levering: Normaal Zal de Levertijd 4 Weeks.denpend op de Hoeveelheid van Uw Orde zijn.

 

Verpakking & het Verschepen

Over het algemeen, pakken wij Onze Goederen in Neutrale Lege Dozen en Bruine Kartons in. En het Krat zal worden toegevoegd indien Nodig. Zorg ervoor de Goederen in Safe.we de Goederen in Uw Gemerkte Vakjes kunnen inpakken na het Krijgen van Uw Autorisatieletters.the Redelijkste Verschepend Plan en de Methode zal worden aangeboden. Een veilige, Snelle en Goedkope Scheepvaartmaatschappij zal aan u worden geadviseerd.

 

FAQ

Q1. Wat is Uw Betalingsvoorwaarden?

A: 30% als Storting, en 70% vóór Levering. Wij zullen u de Foto's van de Producten en de Pakketten tonen alvorens u het Saldo betaalt.

 

Q2. Wat is Uw Termijnen van het Verschepen?

A: Door Uitdrukkelijke Sea/by Air/by

 

Q3. Wat is Uw Termijnen van Verpakking?

A: wij die de Goederen inpakken door de Neutrale Verpakking in Karton, de Verpakkingsgrootte tot Uw Orde.

 

Q4. Wat is Uw Steekproefbeleid?

A: Wij kunnen de Steekproef leveren als wij Klaar Delen in Voorraad hebben, maar de Klanten moeten de Steekproefkosten en de Koerierskosten betalen.

 

Q5. Test u Al Uw Goederen vóór Levering?

A: Ja, hebben wij 100%-Test vóór Levering

 

Q6: Hoe maakt u tot Onze Zaken Verhouding Op lange termijn en Goede?

A: wij houden Goede Kwaliteit en Concurrerende Prijs om Ons Klantenvoordeel te verzekeren

Ons Team